logo-klein

Over ons

Maartje Lindeman-Maas, GZ-psycholoog en psychotherapeut

maartje-lindeman

Maartje werkt sinds 1997 in de GGZ en heeft sinds 2006 haar eigen psychotherapiepraktijk in de binnenstad van Utrecht.

Daarnaast is zij gedurende 10 jaar docent aan de universiteit Utrecht, vakgroep Klinische en Gezondheidspsychologie geweest.

Lisette Lintveld, psycholoog

lisette-lintveld

Mijn naam is Lisette en ik ben werkzaam als psycholoog bij Psychotherapiepraktijk Utrecht. Ik probeer tijdens mijn werk mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf en hun omgeving. Ik bied een luisterend oor, een plek waar je jezelf kan zijn en fungeer als klankbord zodat we samen inzicht kunnen krijgen in datgene waar je mee zit. Ik heb een open houding en bied een veilige omgeving waarin je lastige onderwerpen bespreekbaar kunt maken.

Ons hoofd en ons lijf proberen ons dingen te vertellen, maar het kan soms lastig zijn om hiernaar te luisteren of te begrijpen wat er bedoeld wordt. Ik help je deze boodschappen te ontcijferen en, door concrete actie te ondernemen, weer controle te krijgen over je leven. Ik vind het contact met jou als cliënt het meest belangrijke aspect van de therapie; ik sluit bij je aan, ik overleg met je en samen ontdekken we wat wel en niet werkt voor jou.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Je kunt bij mij terecht voor vragen rondom psychische klachten, seksualiteit en genderidentiteit. Denk bij psychische klachten aan depressie, angst, stress, ADHD/ADD, somberheid, rouw, trauma of persoonlijkheidsproblematiek. Het vastlopen in het dagelijks leven kan daar ook onder vallen en je kan bij mij ook terecht als je problemen ondervindt in je vriendschappen/relaties. In de therapie probeer ik steeds te zoeken naar wat werkt voor iedere individuele cliënt. Ik maak daarbij gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT), positieve psychologie, acceptance and commitment therapy (ACT) en emotion focused therapy (EFT).

Na afronding van mijn studie klinische psychologie heb ik daarnaast een tweejarige masteropleiding seksuologie gevolgd aan de KU Leuven. Je kunt bij mij dus ook terecht voor seksuele vraagstukken of vragen rondom genderidentiteit.

 

Contact

Maartje Lindeman-Maas
Janskerkhof 15, 3512 BL Utrecht
(06) 45 11 41 23

maartje-gracht-bloemen-ML072019-7-bewerkt